Móskógar-logo-PNG

Worldranking Móskógar 2023 

Móskógar-logo-PNG

Worldranking
Móskógar
2023

Vrienden van Móskógar  

Wedstrijden Móskógar 26 en 27 augustus 2023


Vrienden van Móskógar


Met ingang van dit jaar starten wij de beperkte groep “vrienden van Móskógar” op. Het lidmaatschap biedt voorrang bij de inschrijving van de wedstrijden van Móskógar, ook voor de accommodaties. Daarnaast mag je de week voorafgaand aan de wedstrijd, in alle rust de baan verkennen. Wij hebben een groot deel van het wedstrijdterrein dan al opgebouwd. Een kopje koffie bij aankomst op het wedstrijdterrein zal ook zeker niet ontbreken.


Ben je niet van plan wedstrijden te rijden, maar ben je wél geïnteresseerd om op de hoogte gehouden te worden van wat wij hier te bieden hebben, neem dan ook even contact met ons op.

 

We denken er over om bijvoorbeeld zo af en toe iets te organiseren zoals een cursus van een gerenommeerde trainer, een buitenrit, bbq of misschien bij interesse zelfs wel een gezellig weekend of “ponykamp voor volwassenen”. Vooral omdat ons dat erg leuk lijkt.


Vriend van Móskógar kun je worden door inschrijving, waarna je op de wachtlijst wordt geplaatst. Dit laatste, omdat wij slechts een beperkt aantal vrienden met redelijke zekerheid een plaats kunnen garanderen bij voorinschrijving. Je hoort zo snel mogelijk na aanmelding van ons of we je hebben kunnen inschrijven.


De kosten van het lidmaatschap bedragen €5 per jaar, jaarlijks opzegbaar. Voor mensen die niet voornemens zijn wedstrijden te rijden, is het lidmaatschap gratis.


Dit eerste jaar van het bestaan, 2023, is het lidmaatschap kosteloos. 

  Gegevens eigenaar


  Naam eigenaar *


  E-mail *


  Telefoon *


  Gegevens paard


  Naam paard *


  FEIF id *


  Zaterdag 8 mei 2021


  Zondag 9 mei 2021


  Vragen of opmerkingen