Móskógar-logo-PNG

Worldranking Móskógar 2022 

Móskógar-logo-PNG

Worldranking
Móskógar
2022

MÓSKÓGAR  WR l en ll op 10 en 11 Sept. 2022

Op dit moment zijn er heel veel wedstrijden in Nederland. Maar in de nazomer wordt het weer dringen om een plekje te bemachtigen! Wil je geïnspireerd aan je wintertraining beginnen? Rijd dan (een van of allebei) deze WR Kwalificatiedagen mee. Dan weet je waar je staat en wat je in de winter te doen staat.


Nu al kun je via de website een startplaats op deze wedstrijden reserveren. Ga naar de tab voorinschrijving om te reserveren.

Het werkt als volgt. Vul alle gegevens per paard in. Binnen circa twee weken krijg je bericht of er een plaats gereserveerd kan worden voor jou. Nadat je de borg van 25 Euro hebt betaald, is je reservering definitief. Dat betekent dat je tzt met zekerheid via het NSIJP-systeem kunt inschrijven (en betalen). Je reserveringsborg ontvang je terug bij aankomst op de wedstrijd. Dus voor jou geen verdere financiele verplichtingen zolang je niet via het NSIJP-systeem hebt ingeschreven en betaald. 


Het gaat om twee ééndaagse wedstrijden waarbij men ’s ochtends arriveert en uiterlijk aan het einde van de dag weer vertrekt. Daardoor kan het aantal deelnemers per wedstrijd klein zijn terwijl tóch veel mensen een kans  hebben om hun kwalificatiepunten te rijden. Bovendien hopen wij, indien tóch weer onverhoopt een nieuwe coronavariant de kop op steekt, op die manier gemakkelijker in de dan geldende coronaregels te passen.

Voor ruiters die van ver komen is een lijst beschikbaar met overnachtingsmogelijkheden voor Paard en Ruiter. Neem in dat geval contact met ons op.

Ruiters die op de eerste dag hun kwalificatie voor Sport A halen mogen alsnog voor de tweede dag inschrijven voor de Sport A.

Voor mensen die graag vooraf de baan willen verkennen is er de mogelijkheid dat ’s ochtends vóór aanvang van de proeven te doen aan de hand, maar voor het geval dat niet voldoende zekerheid biedt zullen ook enkele uren in de voorafgaande dagen aangewezen worden waarop op de baan gereden kan worden.

Het wedstrijdterrein grenst aan het bos wat de mogelijkheid biedt om je paard los te rijden in het bos, maar vanzelfsprekend kan dit ook op het gras op het terrein zelf.

De nodige aanpassingen zijn, speciaal met het oog op het houden van een wedstrijd, aangebracht:  er is een ingang gemaakt op het midden van de korte zijde van de baan, zodat je altijd een halve baan kunt rijden alvorens de proef te beginnen. De uitgang is op het midden van de lange zijde zodat de uitkomende ruiters inkomende ruiters niet storen bij het inrijden van de baan en ook niet hun pad kruisen als zij van de collecting ring naar de ingang rijden. De ruime collecting ring heeft dezelfde bodem als de baan, evenals het pad van collecting ring naar ovaalbaan. Snoeren en kabels liggen ondergronds, zodat je daar nooit op hoeft te letten. Er is, speciaal voor de wedstrijd, een afspoelplaats met de mogelijkheid je paard aan te binden.

Wij zijn trots dat de volgende juryleden hebben toegezegd te komen jureren (alfabetische volgorde):

Asa William (S)

Carolien de Lauwere (NL)

Inga Trottenberg (DE)

Lutz Lesener (DE)

Pia Hansen (DK)

Thorgeir Gudlaugsson (NL)

Samen met het ervaren vrijwilligersteam kijken we uit naar twee mooie wedstrijddagen!

Recente berichten