Móskógar-logo-PNG

Worldranking Móskógar 2022 

Móskógar-logo-PNG

Worldranking
Móskógar
2022

RESERVEER VIA VOORINSCHRIJVING !!!

Reserveren voor onze wedstrijd is mogelijk. Verzeker jezelf nu al van een plaats. Handig voor de deelnemer, handig voor ons. Ga daarvoor naar de tab 'Voorinschrijving' hierboven.


Het werkt als volgt. Vul alle gegevens per paard in. Binnen circa twee weken krijg je bericht of er een plaats gereserveerd kan worden voor jou. Nadat je de borg van 25 Euro hebt betaald, is je reservering definitief. Dat betekent dat je tzt met zekerheid via het NSIJP-systeem kunt inschrijven (en betalen). Je reserveringsborg ontvang je terug bij aankomst op de wedstrijd. Dus voor jou geen verdere financiele verplichtingen zolang je niet via het NSIJP-systeem hebt ingeschreven en betaald. 

Recente berichten